VOL POWER HET VOORJAAR IN MET DE DOTZ INTERLAGOS

De DOTZ Interlagos trekt direct de aandacht met zijn sportieve, licht agressieve design. Vijf dubbele spaken zorgen voor een scherpe en dynamische look en lijken hongerig naar asfalt en snelheid. De delicate verstevigingen zijn er niet enkel voor het optisch effect; ze dragen er ook toe bij dat het wiel een hoog draagvermogen heeft tot wel 165 kg. Oersterk dus.

Die sterkte leidt overigens niet tot meer gewicht: De sportieve prestaties van de velg zijn verbeterd door een focus op gewichtsbesparing tijdens het productieproces. Op esthetisch vlak biedt DOTZ 2 hoogwaardige coatings - kies tussen de DOTZ Interlagos Shine met een high-gloss silver finish of de DOTZ Interlagos dark in de kleur “Gunmetal” met gepolijste spaken. Welke van de twee je ook kiest, de DOTZ Interlagos maakt áltijd een eyecatcher van je auto.

Met de Interlagos richt DOTZ zich in eerste instantie op de populaire en sportieve “Golf / A3” klasse maar door zijn 5-gaats aansluiting past de Interlagos op vele automerken zoals ook Mercedes, Skoda, Seat en vele anderen. Het design wordt geleverd in 17” en 19”.

Is jouw auto toe aan een sportieve design statement? Kijk dan in de ALCAR 3D configurator of de Interlagos voor jouw auto leverbaar is.