Alcar

ALCAR Kwaliteit

& Productie

Lichtmetalen velgen
Productie van de merken AEZ, DOTZ en DEZENT

Van 14 tot 22 inch

ALCAR produceert dagelijks meer dan 5.000 lichtmetalen lichtmetalen velgen "made in Germany".

ALCAR Leichtmetallräder Produktion GmbH in Neuenrade (Duitsland) is de belangrijkste productielocatie van lichtmetalen velgen voor de ALCAR Groep. De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt ​​ hier1,2 miljoen lichtmetalen velgen. Deze productie omvat de merken AEZ, DEZENT en DOTZ en is volledig gericht op de aftermarket van personenauto's, bestelwagens, en SUV's / 4x4-offroaders. De geproduceerde velgen vinden hun weg naar de eindgebruiker via een sterk distributienetwerk in Europa en via wereldwijde distributiepartners.

Stalen velgen
Productie van ALCAR STAHLRAD en ALCAR HYBRIDRAD

In de eigen fabriek ALCAR RUOTE SA, nabij het meer van Lugano in Zwitserland, kunnen meer dan 2 miljoen stalen wielen per jaar worden geproduceerd. Ongeveer 110 medewerkers zorgen ervoor dat jaarlijks 18.000 ton ruw staal wordt omgezet in originele kwaliteitsproducten. Naast de hoogste kwaliteit kenmerken ALCAR stalen wielen zich door een snelle beschikbaarheid.

ISO 9001 Gecertificeerd

Het Quality Management Systeem van ALCAR Wheels GmbH heeft een TÜV ISO 9001-certificering. Deze certificering wordt jaarlijks geverifieerd en staat garant voor een hoogwaardig niveau (en een continue verbetering) van de productie en service.