ALCAR TPMS Top Banner

TPMS VOOR MOTOREN

ALCAR TECH600

De krachtige tool ALCAR TECH600 van BARTEC, de wereldleider in de productie van TPMS-diagnosetools, biedt nu ook het complete assortiment motorfietsen met TPMS. U kunt deze tool gebruiken om de nieuwe ALCAR Sensor Motorbike dienovereenkomstig te programmeren of, nog beter, een kloon van de OE-sensor te maken om de herleerprocedure te vermijden. Natuurlijk staat het volledige scala aan functies voor het TPMS van personenauto's nog steeds voor u klaar. De ALCAR TECH600 is onder meer voorzien van een kleurendisplay, WIFI, Bluetooth OBDII voor personenauto's, draadloos opladen en een robuuste ergonomische behuizing. Dankzij verbeterde navigatie, een breed scala aan menutalen, live updates via wifi, maakt de nieuwe tool de dagelijkse routines in de werkplaats eenvoudiger.

 

 

 

ALCAR TECH350

De ALCAR TECH350 is een professionele TPMS-diagnose- en programmeertool van BARTEC, de wereldleider in de productie van TPMS-diagnosetools. Een uitgebreide database stelt u in staat om TPMS-gerelateerde werkzaamheden aan alle motoren uit te voeren en de nieuwe ALCAR Sensor Motorbike te programmeren. Natuurlijk staat het volledige scala aan functies voor het TPMS van personenauto's nog steeds voor u klaar.

 

ALCAR VT57

Naast de bekende VT56 bevat de nieuwe VT57 van ALCAR nu ook een uitgebreide motordatabase. Constante Live Sensor-updates en de mogelijkheid om Wi-Fi te verbinden om ervoor te zorgen dat de VT57 de nieuwste beschikbare dekking heeft. Met de ALCAR VT57 kun je de nieuwe ALCAR Sensor Motorbike programmeren.

 

 

Software & Accessoires

Updates 

Met behulp van de pc-software TPMSDesktop van BARTEC kunt u uw ALCAR TECH600 of TECH300 updaten. De software-updates omvatten bijvoorbeeld nieuwe automodellen, herleerprocedures, uitgebreide OBD-dekking en nieuwe programmeercodes voor onze universele sensoren. Bovendien stelt de TPMMSDesktop u in staat om een ​​interface te creëren om gegevens over te brengen naar uw voorraadbeheersysteem!

Voor de ALCAR VT56 levert ATEQ de webVT pc-software, zodat u altijd up-to-date blijft met de VT56.

Licenties

Is de licentieperiode van uw TPMS-tool verlopen? U hoeft zich geen zorgen te maken! In de ALCAR webshops vind je een optie om je licentie te verlengen voor alle ALCAR TPMS tools. Vraag uw lokale ALCAR-partner naar de nieuwste licentieaanbiedingen.

Upgrades 

Voor onze nieuwe TPMS-tool ALCAR TECH600 bieden we een unieke upgrade speciaal voor alle werkplaatsen, die volledige dekking biedt voor de programmering van universele sensoren van grote sensorfabrikanten. Na het invoeren van de upgradecode kunt u naast de reeds bestaande ALCAR-sensoren (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader) ook universele sensoren van Schrader, HUF/BH-Sens en Alligator programmeren.

Gereedschap accessoires

Bent u per ongeluk iets kwijtgeraakt of beschadigd? Wij bieden het benodigde reserveonderdeel voor uw TPMS-werkplaatsgereedschap. Het maakt niet uit of het een OBD-kabel, Bluetooth OBD of oplaadapparaat is, wij hebben de juiste vervanging voor uw gereedschap van BARTEC of ATEQ.

De ALCAR TPMS-configurator is de perfecte ondersteuning voor uw TPMS-bedrijf. De configurator somt alle sensorgerelateerde informatie netjes en gedetailleerd op. U kunt elk soort sensornummer verkrijgen, autogerelateerde herleerprocedures bekijken en afdrukken, servicekits en reservekleppen vinden. Gestructureerd, overzichtelijk en altijd up-to-date – de ALCAR TPMS-configurator.

 

TECH600 video ALCAR: 

Gebruik van universele sensoren (HD)

Wanneer u programmeerbare universele sensoren gebruikt, wordt het ten zeerste aanbevolen om de initiële sensoren waar mogelijk te klonen om het herleerproces te voorkomen.

OBDII - Een TPMS-tool en een geschikt diagnostisch apparaat met een OBD-adapter zijn nodig om nieuwe sensor-ID's in de elektronische regeleenheid van het voertuig te programmeren.

Automatisch inleren - Sommige modellen kunnen zelf sensoren opnieuw leren, maar het proces omvat enkele rijtesten. Vervang eerst de sensor op de vooras en scan de sensor met een TPMS-compatibele scantool. Rij minimaal 10 minuten totdat de sensor wordt gedetecteerd. Vervang vervolgens de sensor op de achteras en scan deze sensor met een TPMS-compatibele scantool. Rij minimaal 10 minuten totdat de sensor wordt gedetecteerd.

Do you need more detailed information or would you like to contact us directly?

Simply fill out the contact form and send it. We will get in touch with you.

Contact