Matching Colours

Dark & Dark polished
Als je van een donker gekleurde auto houdt dan zullen zwarte velgen de auto nog mysterieuzer maken. “Volledig donker” is al enige jaren een style statement. Maar ook als je een kleurrijke auto hebt dan is een donkere velg een excellente keuze. Door het onderlinge contrast komen het zwart van de velg en de opvallende kleur van de auto ieder tot hun recht. Donkere wielen met zilver-gepolijste delen zijn ook een ware eye-catcher. Naast zwart valt ook de kleur “gunmetal” onder de donkere wielen, deze variant is iets lichter dan echt zwart.

Graphite
De kleur graphite (mat of glanzend) is bij uitstek geschikt als je aandacht wilt vestigen op de design details in de velgen. Het is bovendien een kleur die optisch bijna nooit vies wordt, handig in het geval autowassen niet je voornaamste hobby is. Maar dat is uiteraard slechts een prettige bijkomstigheid, waar het werkelijk om gaat is dat je met graphite velgen jouw auto een elegante en tegelijkertijd extravagante uitstraling kunt geven.

Silver
Lichtmetalen velgen in het zilver zorgen voor meer glans in ons leven. Zilveren velgen benadrukken de kleur van de auto en reflecteren veel licht, waardoor ze er optisch uitspringen. De zilveren kleur past onder elke auto en is daarom al jaren zeer populair. Naast standaard zilver is een high gloss variant ook erg in trek, met name bij de wat exclusievere velgdesigns.

Speciale kleuren
Als de eerder genoemde kleuren voor jou nog niet voldoende keus bieden, is er altijd nog wel een speciale kleuruitvoering te vinden waarmee je van mijlenver de aandacht kunt trekken. Creativiteit kent geen grenzen als het gaat om velgendesigns.

Wat uiteindelijk het belangrijkste is, is uiteraard het totaalplaatje. De kleur velgen moet passen bij de kleur auto en de stijl die je wenst. Dus denk goed na over de kleur velgen die je onder de auto gaat plaatsen voordat je overgaat tot aanschaf.
Het kan ook zeker geen kwaad om een kijkje te nemen in onze online 3D-velgenconfigurator. Hierin kun je met een paar klikken een velg uitkiezen en onder de auto plaatsen, om een indruk te verkrijgen over het totaalbeeld.