AEZ Panama on Range Rover Discovery

City jungle or off-road action...

De Range Rover Discovery en de AEZ Panama zijn klaar voor een avontuur. Wanneer je in de Range Rover Discovery  rijd, hoef je niet bang te zijn voor onverwachte gaten in de weg en voor een hoge stoeprand. Dankzij de verhoogde vloer, wijd uitlopende wielkasten en grote wielen rolt de SUV moeiteloos over elk obstakel. En bovendien is de 4,6 meter lange en 2,07 brede Discovery een goed figuur. Met de tweedelige LED-achterlichten springt de achterkant in het oog, terwijl de voorkant opvalt door de prominente motorkap en het vlakke rooster.

Compacte afmetingen aan de buitenkant, flexibiliteit in het interieur. Het maakt niet uit of u de chauffeur van uw gezin bent of met bagage en bagage op het platteland rijdt, de SUV transformeert volgens elke gelegenheid. Oftewel om een 7-zitter te worden die extra handbagage kan meenemen, kan de achterbank neergeklapt worden om gemakkelijk 1794 liter in het premium off-road voertuig te passen.

Power drive

De SUV kan tot 3,5 ton aan, wat een krachtige rit vereist. De Range Rover is verkrijgbaar in drie viercilinder dieselmodellen variërend van 150 en 180 tot 240 pk, en twee viercilinder brandstofmodellen variërend van 200 tot 249 pk. Rekening houdend met de omgeving voor een rit naar het platteland, is de Discovery ook uitgerust met een plug-in hybride schijf.

Ideale Partner

Een kaliber zoals de SUV heeft sterke ondersteuning nodig. De AEZ Panama in 10x21 ET42 is precies dat. Ultrasterk met een frisse look - een onverslaanbare combinatie die er niet alleen goed uitziet, maar ook betrouwbaarheid belooft. Met een belasting van maximaal 1.026 kg en ET waardes van 19 tot 64 biedt de AEZ Panama veel ruimte, ook voor een breedset. En als kers op de taart: de AEZ Panama kan worden verzonden met een ECE-homologatie, waardoor een aantal modellen gratis kan worden geregistreerd. Tijd voor nieuwe ontdekkingen met de AEZ Panama en de Range Rover Discovery.