De AEZ Panama dark ontmoet de Jaguar I-Pace

De AEZ Panama dark ontmoet de Jaguar I-Pace.

Jaguar maakt grote indruk: als het automerk besluit om een volledig luxe elektrische auto te lanceren, zal het in de vorm van een SUV zijn. De nobele reus overtreft zijn concurrenten en biedt tegelijkertijd een zeer geavanceerd totaalpakket, ook wat de prijs betreft. Het ontwerp is aerodynamisch, een korte motorkap en de afgeronde achterruit zorgen voor weinig luchtweerstand, waardoor de Jaguar een bereik tot 450 km heeft.

Met 2.2. ton, deze elektrische auto is zeker geen lichtgewicht, maar volgens de specificaties moet hij in 4,8 seconden van 0 naar 100 versnellen. De vierwielaandrijving maakt de I-Tempo in een mum van tijd op snelheid en de twee elektrische motoren hebben elk 200 pk. Dankzij de dynamische modus en de perfecte gewichtsverdeling reageert het stuur snel en laat de Jaguar zich stil rijden.

De AEZ Panama dark met zijn sportief-elegante look is perfect aangepast in 245/50 R2 en is volledig in harmonie met deze elegante aanwezigheid. De algemene indruk wordt visueel verbeterd door het ingenieuze concave ontwerp en de spaken die afwisselen tussen een gepolijste en een gunmetal afwerking. Vooral in het premium SUV-segment is de AEZ Panama een betrouwbare combinatie, en in de dimensie 8x20, dankzij ECE, vrij van registratie. Volledig opgeladen gaat de Jaguar I-Pace op tournee met de AEZ Panama dark.