De perfecte partner in de winter

De AEZ Tioga titan & graphite

De naam Tioga komt van de Iroquois Indianen in Noord-Amerika en betekent letterlijk: ''waar het pad zich splitst''. Bij de design afdeling van AEZ is de metafoor van de "splitsing" verwerkt in het dubbelspaaks design.

Umbraco 1

De AEZ Tioga is beschikbaar in 2 kleurvarianten. De Tioga titan is mat graphite en valt op door zijn glimmende gepolijste spaken. De Tioga graphite is wat meer ingetogen en volledig mat graphite uitgevoerd. In beide versies maakt het nieuwe AEZ design indruk met elegantie en een technisch perfecte pasvorm voor diverse middenklassers (met ECE of ABE certificering). Dankzij de nieuwe SRC coating is het wiel ook uitstekend geschikt voor gebruik in de winter.

Umbraco 2

De nieuwe AEZ Tioga is beschikbaar van 17 tot en met 19 inch en heeft toepassingen voor de meeste middenklasse auto's, zoals bijvoorbeeld de Audi A3, A4, A6, Q3, BMW 3- en 5-serie, de Volkswagen Golf, Tiguan, Seat Tarraco, Leon, Skoda Ateca en de Skoda Karoq.

Umbraco 3

SRC. De nieuwe ultraharde coating voor de winter.

AEZ staat voor kwaliteit. Alleen de allerbeste materialen en de modernste technieken worden gebruikt bij de productie van wielen. Dankzij de nieuwe SRC coating (bestaande uit 3 ultra harde beschermlagen) kun je vertrouwen op de perfecte bescherming tegen weersinvloeden, ook in de winter. 

Umbraco 4

Bekijk de AEZ Tioga titan of Tioga graphite  onder je eigen auto in onze 3D-Configurator en start jouw volgende avontuur!