De nieuwe AEZ Kaiman

Precisie in elk detail

De AEZ Kaiman is begin 2020 toegevoegd aan het AEZ assortiment. Het wiel is ECE gecertificeerd voor vele auto's, wat garant staat voor een perfecte "plug & play" passing. De Kaiman is leverbaar in grotere maten, beginnend bij 17" en oplopend tot 20".  De toepassingen richten zich voornamelijk op de wat grotere middenklasse auto's zoals de BMW 3-, 4- en 5- serie, de Audi A6, A4, de Skoda Suberb, de Volkswagen Passat, Opel Insignia en nog vele anderen. 

Stay Original
Bij modellen van Audi en BMW is het mogelijk om de originele bouten en originele naafdoppen met het Audi of BMW logo te gebruiken. Voor de 3- en 5-serie is de AEZ Kaiman ook beschikbaar als breedset (met extra brede achterwielen). 

Umbraco 3

In high gloss silver uitvoering heeft de velg een strak design met duidelijke lijnen, terwijl de dark uitvoering met zijn gepolijste spaken een sportief-elegant karakter heeft.  

De AEZ Kaiman is "Made in Germany" en kwalitatief de perfecte match voor auto's uit het premium segment, zonder zelf een overdreven premium prijskaartje te hebben.