De juiste richting

De AEZ North houdt je op de juiste koers

Het noorden is het belangrijkste referentiepunt voor navigatie. Als je weet waar het noorden is en je hebt een kaart van de omgeving, dan vindt je overal ter wereld de weg.

Met zijn moderne vormgeving en technische know-how wijst de AEZ North naar de toekomst. AEZ brengt hiermee een hoogwaardig product op de markt dat vooral gericht is op populaire middenklassers van het merk Volvo. Dankzij een ECE-certificaat is de AEZ North een zeer geschikte partner voor de modellen XC60, XC40, V90 en S90. Het gebruik van originele bouten en originele Volvo naafdoppen met logo is mogelijk. De North wordt geproduceerd in de maten 18",  19", 20" en 21".

Umbraco 1

Blinkende design statement

DE AEZ North is beschikbaar in 2 varianten. De AEZ North dark is uitgevoerd in de donkere kleur "gunmetal" en valt op met zijn contrasterende en oogverblindende gepolijste spaken.  Ga je liever voor een chique high gloss silver finish "all-over" dan is de AEZ North high gloss jouw beste keus. 

Umbraco 2
Je kunt eenvoudig ontdekken welke AEZ velg de beste reisgenoot voor jou is. Klik simpelweg op de velgenconfigurator, kies jouw autotype en scrol door de wereld van AEZ wielen.
Eén ding is zeker: met AEZ North en Volvo ga je altijd de goede kant op.