Alcar

TPMS voor Truck, Trailer & Bus

De voordelen van ALCAR TPMS voor vrachtwagens

Op zoek naar betrouwbare TPMS-oplossingen voor vrachtwagens? ALCAR is uw one-stop-shop voor hoogwaardige TPMS-systemen en deskundig advies specifiek voor vrachtwagens, trailers en bussen. Onze TPMS voor vrachtwagens is ontworpen met montagegemak in het achterhoofd, dankzij de praktische velcro banden die een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt.

Wij bieden u niet alleen de beste producten, maar staan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen. Profiteer van onze persoonlijke ondersteuning door een klantaccount aan te vragen via het onderstaande contactformulier. Onze klantenservice neemt binnen één werkdag contact met u op.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van ALCAR TPMS voor vrachtwagens en onze uitmuntende klantenservice. Wij zorgen ervoor dat uw klanten altijd veilig en efficiënt de weg op kunnen.

Naamloos 11
Naamloos 10

Contact opnemen

TPMS advies & support aanvragen
Montage video ALCAR SENSOR HD   

ALCAR TECH600

Eén sensor. Eén tool. Super simpel.

Voor bestaande ALCAR TECH600 tools is een software upgrade beschikbaar. Na aanschaf van deze “truck” upgrade kan de TECH600 ook truck sensoren programmeren. Ook het maken van een kloon van de bestaande OE sensor is dan mogelijk.

 

De ALCAR TPMS-configurator biedt de perfecte ondersteuning voor uw TPMS zaken. De configurator zet alle sensorgerelateerde informatie overzichtelijk en gedetailleerd op een rij. U kunt in deze configurator alle soorten sensornummers opvragen, auto-gerelateerde inleerprocedures raadplegen en servicekits en vervangende ventielen vinden. Gestructureerd, overzichtelijk en altijd up-to-date – de ALCAR TPMS-configurator.

 

ALCAR TPMS. In deze video's laten we u het gehele montageproces van onze nieuwe ALCAR Sensor HD zien.

Montage video: 

TECH600 video ALCAR: 

Gebruik van universele sensoren (HD)

Wanneer u programmeerbare universele sensoren gebruikt, wordt het ten zeerste aanbevolen om de originele sensoren te klonen om het inleerproces te omzeilen. Dit scheelt tijd in de uitvoering en is net zo simpel.

Automatisch inleren – De sensor wordt automatisch ingeleerd bij een snelheid van meer dan 30 km/u.

Afhankelijk van het model, het aantal assen en de banden kan het inleerproces enige tijd in beslag nemen. De bandenspanning wordt weergegeven zodra het proces gereed is.

OBDII - Lees de sensor ID uit met een TPMS-tool. Zet het contact AAN, maar houd de motor uit.

Sluit de OBD-interface van het voertuig aan op een diagnoseapparaat of een geschikte TPMS-tool. Breng vervolgens de sensor ID over naar de ECU.

Om bij TPMS-retrofitsystemen de sensor in te leren, dient u de instructies en vereiste procedure van de betreffende systeemfabrikant in acht te nemen.

Heeft u behoefte aan meer gedetailleerde informatie of wenst u contact met ons op te nemen? Dat kan eenvoudig middels het contactformulier. Na ontvangst van uw bericht nemen we spoedig contact met u op.

Contact

Naamloos 10

Contact opnemen

TPMS advies & support aanvragen