SHOWROOM WISSEL

Middels onderstaand formulier kunt u uw aanvraag indienen voor het omwisselen van uitgaande showroomwielen voor nieuwe designs (zie de foto’s hieronder). In stap 1 geeft u aan welke oude showroomwielen wij bij u kunnen laten ophalen, en in stap 2 kiest u welke nieuwe wielen u hiervoor terug wenst. 

Wij hechten veel waarde aan een goede presentatie bij u in de showroom en ondersteunen u daar graag in. Om onze supportregeling op lange termijn in stand te kunnen houden hanteren we 2 eerlijke, heldere voorwaarden:

  • Showroomwielen hebben recht van omruil mits ongemonteerd, courant en onbeschadigd.
  • Van showroomwielen die als retour worden aangeboden verwachten wij dat die schoon zijn en vrij van etiketten.

Onze medewerkers inspecteren alle wielen, zendingen die echt niet door de beugel kunnen worden geweigerd en retour gezonden (met doorberekening van transportkosten). Daarnaast vragen we u de wielen met zorg retour te sturen:

  • Wij ontvangen de showroomwielen graag retour in onbeschreven (originele) doos. Gelieve de dozen niet met plakband op de pallet te sealen, dit maakt de dozen daarna onbruikbaar.
  • Een veel voorkomend probleem is lakschade door schuring tegen het karton van de doos. Om dit te voorkomen verzoeken wij u om beschermplastic te gebruiken bij het retourneren van uw showroomwielen.
  • Tot slot verzoeken wij u om een exacte opgave te doen van het aantal dozen dat kan worden afgehaald, zodat wij de vervoerder hierover kunnen inlichten. Bij een onjuiste opgaaf kan de vervoerder extra kosten in rekening brengen (welke worden doorbelast).

Nieuwe designs worden opgestuurd zodra de voorraad beschikbaar is. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze customer care afdeling via telefoon of via mail.

STAP 1: Op te halen oude showroomwielen
STAP 2: Nieuw te leveren showroomwielen
Zie Foto AZie Foto BZie Foto C


Zie Foto D


Zie Foto EZie Foto FZie Foto G

Zie Foto H

Zie Foto I

Zie Foto J

Zie Foto K
Zie Foto L
Zie Foto M

Zie Foto NZie Foto OZie Foto P


Zie Foto Q


STAP 3: Afhaal & contactgegevens
Graag de gewenste datum invullen wanneer de velgen klaar staan voor de afhaal