Alcar

Physics at its limit

Wanneer 608 pk brult uit de uitlaat

Wanneer 608 pk brult uit de uitlaat

Laatste release van de DOTZ DD2.JZ video

Na de officiële wereldpremière van "The Beast" op de Essen Motor Show 2018, vervaagde de buzz rond de DD2.JZ enigszins vanwege het seizoen. Net op tijd voor het begin van de lente, levert DOTZ zijn aankondiging en presenteert de definitieve video-release van de extravagante tuningsmachine.

Een spookstad komt tot leven

Waar ooit het leven klopte met gokschoppen, entertainment en harde beats, gebeurde er de afgelopen decennia helemaal niets. Consonno, een spookstad in het noorden van Lombardije in Italië, dient als een unieke achtergrond voor een perfecte presentatie van het paardenmonster. De spookstad was ooit bedoeld als het Italiaanse Las Vegas. "Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke plek, in Consonno, wordt u beloond met instant kippenvel", beschrijft Christian Haderer, projectmanager DOTZ DD2.JZ, de filmlocatie.

Van adrenaline en hartkloppingen

Het geluid van 'The Beast' deed de harten van de hele videotroep razendsnel kloppen. Verder versterkt door de lege gebouwen, die het gebrul van de 608 pk in beslag namen en het terug stuiterden met trillingen, werd een adequaat geluidsbeeld gegarandeerd zonder speciale effecten te gebruiken. Bij het trappen op het gas explodeerden de adrenaline-niveaus - precies de juiste werkplek voor elke autofreak.

Physics at its limit

Eén daredevil gaat de uitdaging aan - Dominic Tiroch, voorheen de jongste Formula Masters-racer, drift- en stuntrijder en DOTZ Team Rider. Scherpe en unieke manoeuvres zitten hem in het bloed, en dus werd de toeristische attractie die in een diepe slaap was gevallen, een arena voor gewaagde afwijkingen gehuld in veel rook.

Customized schoenen voor het monster

Als velgfabrikant zijn twee dingen vanzelfsprekend voor DOTZ. Ten eerste het perfecte ontwerp. En ten tweede, 100 procent technisch goedgekeurde oplossingen. De combinatie van beide resulteert in een geslaagd velgconcept. Daarom hebben we, vooral voor de projectauto DD2.JZ, een extra stap gezet om tot een optimale oplossing te komen. De motorgerelateerde en carrosserietechnische aanpassingen vroegen nogmaals om de kerncompetentie van Christian Haderer: een perfect velgontwerp. Het resultaat: de DOTZ Misano Concept, een gesmeed concaaf driedelig wiel met maximale diepte die in alle opzichten aan de auto is aangepast, en bovendien een afstemmingsrand in volwassenheidsfase die is ontwikkeld op basis van de DOTZ Misano Concept. Maximale dunne spaakparen, die in hun algehele samenstelling op delicate stemvorken lijken, maken de nieuwe Misano uitzonderlijk. De DOTZ Misano is nu beschikbaar bij uw dealer!

Facts and Figures: DOTZ Misano gunmetal or gunmetal front-polished
Maten:

7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch

Kleuren:

gunmetal or Zwart gepolijst

Constructie:

cast, eendelig, 5-gaats

Draagvermogen:

tot 740 kg per wiel

TPMS:

100% fit for TPMS

TÜV:

voor een aantal automodellen

Garantie:

3 jaar