Teaser
05.10.2020 DOTZ
DOTZ in de winter?

SRC - De winterformule
Nu de temperaturen dalen, wordt het tijd de auto voor te bereiden op de winter middels winterbanden. DOTZ zorgt ervoor dat je met de juiste wintervaste velgen in stijl door het koude seizoen kunt rijden, zonder schade.

Artikel lezen
Teaser
20.08.2020 DOTZ
Matching Colours

Qua kleurvariaties en creativiteit is er geen limiet in de wereld van lichtmetalen velgen. In de afgelopen jaren heeft de industrie zich steeds verder ontwikkeld met een ruim pakket aan vormen en kleurvariaties tot gevolg. Naast de innovatieve kleuren spelen klassieke kleuren zoals zwart, zilver en graphite ook nog steeds een belangrijke rol. Steeds vaker is er hierbij keuze tussen een matte of glanzende uitvoering voor die eigen individuele look.

Artikel lezen
Umbraco 4
20.08.2020 DOTZ
VOL POWER HET VOORJAAR IN MET DE DOTZ INTERLAGOS

Wie het beroemde Braziliaanse circuit beproeft zal moeten kunnen presteren onder extreme druk bij extreme condities. De Autódromo José Carlos Pace, beter bekend als het Interlagos circuit, stelt vergaande eisen aan coureurs en auto's. De beslissing van DOTZ om het nieuwste design naar dit circuit te vernoemen is de perfecte keuze geweest.

Artikel lezen
Umbraco 3
20.08.2020 DOTZ
DOTZ LimeRock: compacte auto's

In de huidige autobranche zien we een toenemende vraag naar compactere en zuinigere auto’s. Fabrikanten van lichtmetalen velgen moeten zich meebewegen in deze transitie. We willen onze auto’s compacter en zuiniger, maar nog mooier en met een hoog rijgenot. Ook de compacte auto is een auto om trots op te zijn. Smart & beautiful is the full package!

Artikel lezen