Car-specific wheels. Custom made voor jouw auto.

100% technisch geverifieerde aanbevelingen voor jouw auto.

DEZENT heeft wat jij nodig hebt. Technisch perfect passende velgen voor jouw auto. En het originele naafdopje met het logo van jouw automerk past in de meeste gevallen ook gewoon! Hoe dan? Simpel. Selecteer eenvoudigweg jouw auto in de DEZENT VELGEN CONFIGURATOR en kies de velgen die je mooi vindt. Alle technische details worden direct weergegeven.

Het groene DEZENT aanbevelingsfilter toont een selectie die technisch is gecontroleerd voor een 100% gegarandeerde zorgeloze passing. OE betekent dat de velgen geen extra centreerringen of speciale bouten nodig hebben bij de montage, d.w.z. dat ze autospecifiek zijn. Een simpele plug & play montage en direct rijden!

Alles wat het "velgenhart" begeert. Van compacte auto's tot grote SUV's.

Je kunt kiezen uit een totaal van ongeveer 1.340 autospecifieke velgen, gebaseerd op 28 verschillende velgdesigns in diverse kleurvariaties. Of het nu is voor Alfa Romeo, BMW, Ford, Mercedes, Hyundai, Kia, Land Rover, Tesla, Volvo of de merken uit de Volkswagen groep, er is altijd ruim keuze!

Originele naafdoppen met het merklogo van de autofabrikant
Wil je jouw velgen nog autospecifieker maken dan biedt DEZENT je een mogelijkheid voor verdere personalisatie. Bij de car-specific wheels van DEZENT is het in veel gevallen mogelijk om de originele naafdoppen van de autofabrikant te monteren.

Naafdop adapter voor Volkswagen, Seat en Skoda
Middels een los verkrijgbare adapterring kun je ook de originele naafdoppen met het merklogo van de merken Volkswagen, Skoda en Seat gebruiken in velgen van het merk DEZENT. Deze originele naafdoppen zijn iets kleiner dan gebruikelijk waardoor een verloopring benodigd is.

 

 

 

Ontdek alle mogelijkheden: DEZENT VELGEN CONFIGURATOR