De KIA EV6 heeft samen met de DEZENT AO een speels, maar modern karakter.

Er is geen enkele twijfel dat E-mobiliteit langzaam opkomt in het landschap van de door fossiele brandstof gedreven auto’s. DEZENT zet zich daarom vol in om ook rijders van elektrische voertuigen de rijervaring te geven die ze verdienen. Dit doen ze enerzijds door speciale velgen te ontwikkelen met een hoger draagvermogen en dat is zeker nodig door het extra gewicht van de batterij. Aan de andere kant hebben elektrische auto’s ook echt een andere uitstraling dan het reguliere aanbod en daarom worden de ontwerpers van DEZENT aangemoedigd om te experimenteren met nieuwe ontwerpideeën die ook op een visuele manier impact hebben op een duurzame en milieuvriendelijkere toekomst.

Futuristisch design met een hoog draagvermogen

De DEZENT AO is met zijn draagvermogen van 810 kg per velg het perfecte voorbeeld van een velg die met gemak alle elektrische en plug-in hybride auto’s kan dragen. Het futuristische ontwerp met verrassende en speelse details viert zowel op een milieubewuste als stijlvolle manier het leven, waardoor het de optimale toevoeging is voor elektrische auto’s, zoals de KIA EV6.

Bild 1
Dé 800 volt auto van het middensegment: De KIA EV6

Het sportievere broertje van de Hyundai Ioniq 5 is duidelijk een heel bijzondere auto, aangezien hij steunt op de revolutionaire 800 volt technologie die ook door Porsche in zijn Taycan wordt toegepast. Het voordeel van de dubbele spanning is duidelijk het hoge laadvermogen en daarmee de korte laadtijd, aangezien elektrische auto’s normaal gesproken op 400 volt werken. Dankzij het laadvermogen van 240 kW kan de EV6 zijn batterij in 18 minuten van tien naar 80 procent opladen.

Bild 2
De generatie van nu kiest minder snel voor benzine- en dieselauto’s

Vergeleken met automobilisten van boven de 40 jaar, kiezen 18- tot 39-jarigen in het algemeen minder snel voor een auto met een verbrandingsmotor. Deze groep zegt tevens niet minder voor auto’s in het algemeen te kiezen, aangezien meet dan 50 procent van deze leeftijdsgroep ten minste één auto heeft met een elektrische motor.

Bild 3
Een sterk design is ook bij elektrische auto’s van cruciaal belang

Wat niet veranderd is, is dat de jongere generatie automobilisten ook goed op het design van een auto en de velgen let. Het onderscheidende kenmerk kan een speciale rand zijn, zoals de DEZENT AO dark. Door het bijzondere en zeer uitgesproken Aero-design wordt niet alleen de driedimensionaliteit een eigen designkenmerk. Het verfijnde interieur van de DEZENT AO trekt de aandacht en laat zelfs vrij onopvallende auto's opvallen. De DEZENT AO is verkrijgbaar in 19 en 20 inch en kan dankzij ECE-montage gratis op veel automodellen worden gemonteerd. Op de foto's is de KIA EV6 uitgerust met de DEZENT AO in de afmeting 8x20 inch en banden in het formaat 245/45/20.

Royale ruimte, eenvoudige bediening en dynamische acceleratie: de KIA EV6

De KIA EV6 heeft verschillende voordelen, zoals de 229 pk sterke achterwielaandrijving die in 7,3 seconden 100 km/u bereikt en topsnelheden van maximaal 185 km/u. Met zijn grote ruimte biedt de EV6 passagiers en bagage veel ruimte.

Welk DEZENT-design past het beste bij jouw auto? In de velgenconfigurator kom je er in een paar klikken achter.