Teaser
24.07.2024 DEZENT
De belangrijkste tips voor het kopen van wielen

Bij het aanschaffen van nieuwe lichtmetalen wielen voor uw voertuig zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Wielen, in de volksmond bekend als velgen, zijn niet alleen een visueel hoogtepunt maar beïnvloeden ook de rij-eigenschappen van uw auto, samen met de banden. Hier is een korte gids om u te helpen de juiste wielen te vinden.

Artikel lezen
Teaser
01.07.2024 DEZENT
Krachtig duo: de nieuwe lichtmetalen velgen van DEZENT

Wielenspecialist DEZENT breidt zijn assortiment uit met nieuwe innovaties: de twee nieuwe lichtmetalen velgen, DEZENT KF en DEZENT KG verrijken het assortiment.

Artikel lezen
Teaser
09.02.2024 DEZENT
Van metalen halffabricaat tot hoogwaardig wiel. Hoe wordt het gedaan, en door wie?

De creatie van een lichtmetalen velg is een fascinerend proces dat verschillende stappen omvat. Het begint allemaal met het metalen halffabricaat, een massief blok aluminium.

Artikel lezen
Teaser
17.04.2023 DEZENT
Ontworpen. Ontwikkeld. Gemaakt.

Het bedrijf DEZENT Leichtmetallräder vindt zijn oorsprong in de regio Sauerland, het hart van de metaalbewerkingsindustrie voor de Duitse automobielaccessoires markt. Hier werden de kwaliteitsnormen en technische vereisten ontwikkeld voor de lichtmetalen velgen die wereldwijd bekend staan om hun gecertificeerde productie.

Artikel lezen