Teaser
17.10.2024 DEZENT
Wat is een fitted unit? En andere waardevolle kennis.

Een fitted unit bestaat uit verschillende belangrijke componenten: wiel, band en Tyre Pressure Monitoring System (TPMS). Deze drie elementen werken samen om de veiligheid, efficiëntie en prestaties van een voertuig te garanderen.

Artikel lezen
Teaser
16.09.2024 DEZENT
Rijd veilig de winter door

Wanneer de herfst aanbreekt, is het tijd om van zomer- naar winterbanden te wisselen, wat cruciaal is voor de verkeersveiligheid. Winterbanden bieden betere bescherming bij lage temperaturen en moeilijke weersomstandigheden.

Artikel lezen
Teaser
19.08.2024 DEZENT
De DEZENT TV ontmoet de VW T7 Multivan.
Kamperen is al jaren een trend, met een groeiende vraag naar campers en compacte kampeerbusjes, zowel voor aankoop als voor verhuur tijdens vakanties. Dit gaf ons een goede reden om de populaire evergreen te bestellen voor een fotoshoot: de handige VW T7 Multivan, de moderne versie van de legendarische Bulli, die volop ruimte en praktische bruikbaarheid biedt.
Artikel lezen
Teaser
24.07.2024 DEZENT
De belangrijkste tips voor het kopen van wielen

Bij het aanschaffen van nieuwe lichtmetalen wielen voor uw voertuig zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Wielen, in de volksmond bekend als velgen, zijn niet alleen een visueel hoogtepunt maar beïnvloeden ook de rij-eigenschappen van uw auto, samen met de banden. Hier is een korte gids om u te helpen de juiste wielen te vinden.

Artikel lezen