Teaser
20.05.2022 DEZENT
DEZENT zorgt ervoor dat het gebeurt.

Soms zien we pas wat iets waard was als het al weg is, zoals naafdoppen. Sommige mensen zien het zelfs pas na een tweede blik, maar het feit dat het niet de originele naafdop is, is niet alleen tastbaar. Het is namelijk ook zeer zichtbaar.

Artikel lezen
Teaser
05.11.2021 DEZENT
Start de winter in stijl met DEZENT KS, TU en TN

Bij de term "gouden oktober" denken veel mensen aan de herfstzon die nog op veel plaatsen te zien is. Ervaren bestuurders denken daarentegen ook dat het tijd wordt om op winterbanden over te schakelen.

Artikel lezen
Teaser
02.04.2021 DEZENT
Car-specific wheels. Custom made voor jouw auto.

Car-Specific Wheels zijn velgen die speciaal ontwikkeld zijn voor een beoogde auto, bijvoorbeeld jouw auto. Bij de montage van deze velgen zijn geen centreerringen nodig om ze te laten passen, ze zijn al helemaal op maat gemaakt! In de meeste gevallen kunnen de originele bouten/moeren worden gebruikt voor de montage en passen ook de originele naafdoppen met het merklogo van het automerk. 100 procent perfect passend. Keuze uit een groot aantal designs. Eenvoudiger wordt het niet.

Bekijk ze in de DEZENT VELGEN CONFIGURATOR.

Artikel lezen
DEZENT TZ dark alloy wheels BMW X1, X2, X3, Mercedes C-class VW T-Roc
18.09.2020 DEZENT
DEZENT TZ

Wat maakt een velg de perfecte velg voor jou? Bij het kiezen let je waarschijnlijk vooral op het design, je wilt immers mooie velgen onder je auto. Maar ook de technische specificaties en de maatvoering moeten passen bij jouw auto. Jouw ideale velg heeft alles in huis, zowel de looks als de techniek.

Artikel lezen