Alcar

SUVs receive backup

AEZ Panama, Een sterk argument voor meer stijl

AEZ Panama, Een sterk argument voor nog meer stijl

Zodra de temperaturen stijgen, wil iedereen gewoon het huis verlaten en op straat zijn, niet zonder een nieuwe stijl, maar: het is het beste om in het donker van AEZ Panama te gaan. De spaken, afwisselend in gunmetal en gepolijst, ontvouwen hun volledige pracht in het zonlicht. De kleurencombinatie maakt de sportief-elegante look van de AEZ Panama dark bijzonder effectief.

Facts and Figures: AEZ Panama dark
Maten:

7.5x19, 8x19, 8.5x19, 9x19, 9.5x19, 8x20,8.5x20, 9x20

Constructie:

Eendelig, 5-gaats

Kleur:

gunmetal front-polished

Draagvermogen:

tot 1026 kg per wiel

ECE:

Ja

ABE:

Ja

TPMS:

100% fit voor TPMS

Garantie:

3 jaar

De AEZ Panama draagt de naam van 's werelds langste weg - de Pan-American Highway - de beroemde noord-zuidverbinding van Alaska naar Tierra del Fuego, het Land van Vuur. 48.000 km puur avontuur, waarbij elke kilometer uniek is. Het ontwerp van de ultra krachtige AEZ Panama is net zo veelzijdig, omdat het op het eerste gezicht moeilijk te zeggen is of het over multi-spaken of kruis-spaken beschikt.

De hoge belasting van 1.026 kg maakt het wiel een ideale partner van premium SUV's. Of het nu Porsche, Mercedes of BMW is, dankzij de ABE- en ECE-goedkeuring is geen extra keuring vereist. De 5-gaats bevestiging evenals de brede ontwerpversie in een totaal van 14 maten creëren ruimte voor verschillende toepassingen, waaronder gespreide wielmontage. Perfect afgestemd op moderne SUV's, redelijk geprijsd en met een uniek ontwerp, komt de AEZ Panama dark als een kwaliteitsproduct "Made in Germany".