Alcar

Perfect playmates

De AEZ Strike en de BMW X5

The AEZ Strike and the BMW X5

De ene is licht en dynamisch, terwijl de andere een krachtige maar elegante uitstraling heeft. De AEZ Strike en de BMW X5 - met dit paar speel je altijd om te winnen.

De BMW X5 ziet er enorm uit en heeft echte leiderschapskwaliteiten in de SUV-categorie. Het dankt zijn krachtige aanwezigheid, in vergelijking met het voorgangermodel, niet alleen aan de extra lengte van 3,6 cm en de extra 6,6 cm breedte, maar vooral aan de enorme dubbele niergrille die de voorkant van de X5 soepeler maakt. van de klimaatverandering kan de BMW het zich niet veroorloven de andere kant op te kijken, vandaar dat het nieuwe model voldoet aan alle uitlaatgascriteria. En toch blijft het een krachtpatser, en dankzij de zescilinder, twee dieselmotoren en één benzinemodel met 340 pk, is vermogen een gegeven. Als u verder wilt gaan dan asfaltwegen, kunt u optioneel het offroad-pakket bestellen. Met vier instelbare rij modes kunnen de voertuighoogte, vierwielaandrijving, versnellingsbak en rijassistent worden aangepast aan de wegomstandigheden en dankzij tal van rijhulpsystemen wordt rijden kinderspel.

De AEZ Strike draagt de weegbelasting van twee ton van de BMW X5 met gemak. En het dominante, massieve uiterlijk van de velg verbetert het uiterlijk van de SUV. De gepolijste voorkant vestigt de aandacht op de lengte van de edgy spaken. De zwarte achtergrondafwerking voegt een zekere lichtheid en dynamiek toe. Wanneer het duo uitkomt om te spelen, is het niet te stoppen - AEZ Strike met BMW X5.