AEZ Crest on BMW 8 Coupe

Een zeldzame combinatie

BMW 8 Series Coupé in combinatie met de AEZ Crest.

Met de 8 Series Coupé, heeft BMW een absoluut meesterwerk onthuld waardoor je even vergeet te ademen. Dit is nog meer het geval als je naar de prijs kijkt... Van 100.000 euro wordt het rustig ademen erg moeilijk. Helaas is deze unieke auto niet vaak te vinden op de straten.

Well connected

Als u het geluk hebt om achter het stuur van een BMW Series 8 Coupé te gaan zitten, wordt u overweldigd door de standaardtechnologie genaamd "Live Cockpit Professional". Van een combinatie van digitale instrumenten achter het stuur tot een head-up display, elke functie kan individueel worden geconfigureerd om aan de behoeften van de bestuurder te voldoen. Om de bediening nog eenvoudiger te maken, kunnen configuraties niet alleen worden uitgevoerd via een multifunctioneel stuurwiel, maar ook via spraak en gebaren.

Motorgeluiden en raceautogevoel

Een druk op het gaspedaal van de V8-motor brengt je in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 km / u en met de extra sportmodus is het gebrul van de Coupé van ver hoorbaar. De BMW Series 8 Coupé wordt optioneel geleverd met een V8 Biturbo met 530 pk of een veel zuiniger dieselversie. Voor degenen die van exclusiviteit houden, produceert BMW een limited edition van 400 stuks van de M850i xDrive First Edition.

The perfect finish

Om het totaalbeeld te bekronen, wordt de Series 8 Coupé geleverd met een iconisch ontwerp van AEZ, de AEZ Crest met "Staggered Fitment" in 8x20 en 9x20. Het fijne, compacte ontwerp gecombineerd met een diepe concave in het midden geeft het wiel een sportieve elegantie. Net als de auto onderscheidt het dubbele kruisspaaks ontwerp van het lichtmetalen wiel zich van de massa en belooft een uniek uiterlijk.