Alcar

4 fraaie velgen

Audi Q3 & AEZ Crest dark 

Audi Q3 en de AEZ Crest dark – design en kwaliteit gecombineerd

Zelfs de kleintjes worden op een gegeven moment groter, net als de Q3. De lengte van ongeveer 10 cm is niet alles dat groeide. De binnenruimte doet nu meer recht aan de claim een familie-SUV te zijn, omdat reizen op de achterbank veel comfortabeler is geworden dankzij meer ruimte en individueel verstelbare rugleuningen. Bovendien heeft de bagageruimte tot 1525 liter.

Onder de motorkap

Als het gaat om de Q3-motor, begint Audi helemaal klassiek met een 2-liter turbobenzinemotor en een 2-liter dieselmotor naast een automatisch Quattro-model. De meest economische versie is de 140 pk sterke TDI die eind 2019 wordt gelanceerd.

Een goed geïsoleerde binnenkant

Als u eenmaal plaatsneemt, bent u bijna volledig geïsoleerd van de buitenwereld. Audi heeft meer karakter en combineert het nu met geavanceerde technologie en edgy elegantie. De virtuele cockpit kan worden bediend met een aanraking van een duim en het middelste aanraakscherm belooft veel instellingsopties.

Een exclusief design

Sportieve moderne rondingen met een onderscheidende randlijn ... Dat is het uiterlijk van de nieuwe Q3. Het driedimensionale achthoekige rooster met één frame en de typische LED-koplampen zijn indrukwekkend. Dankzij de brede carrosserie bovenop de stuurhuizen en een steilere achterklep, in vergelijking met zijn voorganger, ziet de Audi Q3 er zelfverzekerder uit, waardoor de SUV-look nog meer wordt benadrukt.

Volledig op 1 lijn

Stijlvolle autobezitters vertrouwen op een zeer stijlvol ontwerp, van het dak tot de wielen. Het AEZ Crest dark voldoet aan deze criteria. Dankzij een trendy afwerking en dubbele kruis-spaken, benadrukt het de zelfverzekerde, sportieve uitstraling van de Audi Q3. De gepolijste buitenrand van de AEZ Crest donker in de afmetingen 8x20, 25/45 R20 laat de velg groter lijken, wat zijn SUV-look benadrukt.