STIJL IS ER IN VELE VARIANTEN.
vind dit voorjaar de perfecte velgen voor jouw auto, bij ALCAR.

Heb jij al de mooist denkbare velgen onder je auto? Zelfs als je er van overtuigd bent dat dit zo is, kan het nooit kwaad om rond te kijken en je bewust te worden van alle bestaande mogelijkheden.

Zoek… en zie direct wat de juiste velgen voor jouw auto kunnen doen
Spring time is bling time: Zodra de temperaturen stijgen verplaatst het leven zich weer naar buiten. Tijd voor extra aandacht voor je auto! Dit is nu hét moment om je te oriënteren op de nieuwste trends en de nieuwste velgendesigns. Dit voorjaar kan dat geheel next-level: Stap in de 3D wereld van de high-tech ALCAR velgen paskamer!

Voor elke smaak een passende velg
De ALCAR velgenconfigurator bevat meer dan duizend automodellen in 3D. Dit betekent dat je elke auto 360° kunt rondraaien op het scherm om vanuit elke hoek een goede indruk te verkrijgen van de te kiezen velgen en de auto. Het enorme data-aanbod gaat niet ten koste van de kwaliteit: Voor elke configuratie bestaat de rendering uit maar liefst 52 afbeeldingen voor een hoge mate van realisme en weergavesouplesse. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de kleinste details en kun je rekenen op 100% geverifieerde technische gegevens van ALCAR.

De ultieme upgrade: Een maatje groter
Wat een enorm verschil kan maken in de uitstraling van de auto, is de maat van de velgen. Hoe groter de velg, hoe platter de band die er omheen gaat. Dit geeft een auto al direct een heel andere uitstraling. Ook wat bredere banden en velgen kunnen een auto veel meer karakter geven. Zijn je banden dit voorjaar aan vervanging toe, overweeg dan eens om van de nood een deugd te maken: Maak van het wisselmoment gebruik om te upgraden naar een mooiere bandenmaat middels een grotere of bredere velgenset.
 
Voeg persoonlijke stijl toe aan je auto, en vind er de juiste velgen voor:
Bekijk alle mogelijkheden in de velgenwebshop van een ALCAR partner!ALCAR