2019 flagship design 
DOTZ MISANO - dress to impress 
Ook in de velgenwereld zijn er jaarlijkse trends & collecties en kenners kijken elk jaar weer uit naar de nieuwste designs van de grote merken. De DOTZ Misano is op 1 maart 2019 in de Benelux op de markt verschenen en voldoet helemaal aan de laatste design trends. Sleutelwoord is “CONCAVE”, wat betekent dat er zoveel mogelijk diepte wordt aangebracht in het design. Het sportieve karakter wordt verder versterkt door de Edgy spaken die helemaal tot in de velgrand doorlopen.

De Misano is verkrijgbaar in de speciale kleur gunmetal (Misano grey) en in de variant gunmetal-gepolijst (Misano dark). De toepassingen zijn er voor de Audi A3 tot A5, de BMW 1-serie tot 5-serie, de nieuwe Mercedes A-klasse, de VW Golf en nog vele andere merken en modellen. Het design is er voor de echte styling liefhebbers en wordt daarom uitsluitend in grote maten geproduceerd: 17", 18", 19" en 20". Wie het helemaal perfect wil hebben kan ook kiezen voor een breedset, met extreem brede 9,5J achterwielen.

DOTZ Misano - The 2019 design for wolf pack leaders.

Facts & Figures:
Dimensions: 7,5x17 | 8x18 | 8x19 | 8,5x19 | 9,5x19 | 8,5x20 | 9,5x20  
Construction: cast, one-piece, 5-hole
Finish: Gunmetal or Gunmetal / front polished
TPMS: 100 % fit for TPMS
Paint warranty: 3 years
Technical warranty: 5 years 

Wil je weten of de Misano ook voor jouw auto leverbaar is en wat de prijzen zijn? Bezoek dan een webshop met velgenconfigurator van een ALCAR partner via deze webshoplocator.

DOTZ Misano greyDOTZ Misano greyDOTZ Misano greyDOTZ Misano darkDOTZ Misano darkDOTZ Misano dark