DOTZ REVVO "the TUNING WheEL"
DOTZ' MEEST POPULAIRE DESIGN NÓG AANTREKKELIJKER DOOR PRIJSVERLAGING  

Zeer goed nieuws vanaf het DOTZ front: De catalogusprijzen van het zeer populaire design "Revvo" zijn blijvend verlaagd. En dan niet met een paar euro maar met ongeveer 25 euro per velg.... wat natuurlijk dubbel dubbel aantelt als je er 4 moet hebben!

De Revvo is een liefhebbersdesign pur sang en is leverbaar in 3 kleurvarianten:
Revvo - Brons met gepolijste velgrand
Revvo dark - Gunmetal met gepolijste velgrand
Revvo black edition - Volledig matzwart

Zelfverwennerij is mogelijk vanaf 17" en in 19" en 20" zijn er ook breedsets mogelijk, oftewel super brede achterwielen voor maximale brutaliteit. Natuurlijk moet je auto hier wel geschikt voor zijn, maar meestal is dit ook het geval. Hoewel de prijzen opschuiven naar het niveau van Aziatische wielen, hoef je je over de kwaliteit geen zorgen te maken: De Revvo is "Made in Germany" en voorzien van TÜV certificering. Daarnaast is DOTZ een gerenommeerd A-merk en krijg je maar liefst 3 jaar lakgarantie en 5 jaar technische garantie op het wiel.

Ben je benieuwd naar de nieuwe prijzen en hoe de Revvo onder jouw auto staat? Bezoek dan een ALCAR Partner webshop met 3D velgenconfigurator bij een van onze dealers. Er zit altijd een specialist bij jou in de buurt en via deze link kun je direct doorklikken naar de betreffende webshop: Naar het webshop overzicht!DOTZ Revvo DOTZ Revvo dark DOTZ Revvo black edt.
 
DOTZ Revvo prijsdaling