Nat, koud en strooizout
De oplossing is gevonden: SR3

Op www.sr3-saltlab.com worden lichtmetalen velgen getest onder de allerzwaarste winterse omstandigheden. Het onderzoek test de winterbestendigheid van lichtmetalen velgen. Want waarom zou je jouw winterbanden niet op een voordelige set lichtmetalen velgen monteren? Nu de prijzen van lichtmetalen wintervelgen steeds verder dalen richting de prijzen van stalen velgen, wordt het steeds interessanter om voor mooi lichtmetaal te kiezen.

IJs, zout en sneeuw. We brengen de test naar "the next-level".

Het gerucht gaat de ronde dat lichtmetalen velgen niet tegen ijs, sneeuw en strooizout kunnen, maar is dat wel waar? ALCAR heeft "de tester” op onderzoek uitgestuurd om deze mythe te ontkrachtigen. En dan niet met zomaar met een simpel testje, maar met écht zware omstandigheden. Houdt de velg stand tegen een 120 kg zwaar sneeuwkanon, een vallend ijsblok van 20 kg, en zelfs tegen een strooiwagen? Het Saltlab maakt op humoristische wijze een eind aan de onjuiste geruchten. Conclusie: Lichtmetalen velgen zijn wel degelijk prima te gebruiken in de winter!

Alle velgenmerken van ALCAR zijn volledige winter-proof dankzij de SR3 lak en voor iedere auto is een geschikte velg leverbaar voor winterbandenmontage. Er zelfs een winteractie waarbij 24 actiedesigns tot 1 februari 2018 extra voordelig zijn geprijsd. Dat maakt de aanschaf van een complete winterset met mooie velgen extra aantrekkelijk.

Saltlab-prijsvraag:
Maakt nu kans op je eigen velgenset en test deze winter zelf de SR3-lak. Beantwoord een wetenschappelijke vraag over SR3 en maak direct kans. Onder de deelnemers wordt 1 velgenset verloot.

Bekijk nu zelf het onderzoek op de site: www.sr3-saltlab.com


aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3
 
  •  
aez dotz dezent enzo stahlrad SR3