Big. Bigger. Biggest.
Voel je deze zomer king of the road met een indrukwekkende set velgen.

Het voorjaar en de zomer komen eraan en dat betekent weer volle terrassen en veel leven en vrolijkheid op straat. Het file rijden op donkere grauwe dagen maakt plaats voor heerlijk cruisen met een stralend blauwe lucht en een zomerse hit die uit de speakers knalt. Met de juiste aandacht voor je auto maak je jouw zomer van 2017 nog beter. Je geniet namelijk nog meer op de weg als je echt van je auto houdt in plaats van dat je hem “wel ok” vindt. Dat heerlijk trotse gevoel als anderen naar je auto kijken. De drang om na het parkeren nog 1 of 2 keer achterom te kijken. Er is niets mis mee om jezelf dat gevoel te gunnen.

Natuurlijk begint het houden van je auto met een bezoek aan de wasstraat. Maar de “high” van een blinkende auto is van korte duur en het zet niet echt zoden aan de dijk. Wil je het serieuzer aanpakken dan kies je er voor om de standaard wielen van je auto te vervangen door een set nieuwe velgen, en dan het liefst 1 of 2 maten groter. Geen enkele andere accessoire heeft zo’n geweldige impact op het uiterlijk van je auto. Kijk maar eens om je heen naar andere mooie auto’s, de geheime truc is dat ze allemaal van mooie grote lichtmetalen velgen zijn voorzien.

Jezelf verwennen hoeft niet duur te zijn. In de ALCAR zomeractie zijn 24 topdesigns samengebracht met voor ieders smaak de perfecte velg. En hoewel de verschillende velgen variëren in prijsklasse hebben ze 1 ding gemeen: Tot 1 september 2017 zijn ze met een fikse korting te verkrijgen. En tot slot: Een mooie grote set velgen zorgt voor een waardevermeerdering van je auto, die je in de toekomst zeker terug ziet als het tijd wordt voor een nieuwe auto.
ALCAR zomeractie selectie