ALCAR 3D CONFIGURATOR
Welcome to the 3rd dimension!

We hebben de Online Wheel Configurator opnieuw uitgevonden om u een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden bij het vinden van de perfecte wielen voor uw auto. Honderden auto’s kunnen worden uitgerust met AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO en ALCAR Stahlrad wielen en de auto kan 360 graden worden gedraaid om hem vanuit alle hoeken te bekijken. Ervaar het nu op uw computer, tablet of smartphone: we heten u van harte welkom in de 3e dimensie!

START CONFIGURATOR
 

360° Rotatie

3D in hoge kwaliteit, een configurator ervaring zoals nooit tevoren.

Vind heel gemakkelijk jouw ideale ALCAR wiel dankzij de sublieme virtuele weergave van de velgen en jouw auto. Details als lichtinval, perspectief, kleur contrast, en concaaf of convex gevormde spaken worden perfect weergegeven. Het realisme en het gebruiksgemak van de 360° configurator zijn ongeëvenaard. 


ALCAR WIELEN

Realistische wielweergave van 14” t/m 21”.

Hoe staan al deze velgen onder mijn auto? Moet ik kiezen voor een glimmend zilver design of toch de mat zwarte uitvoering? Staan die 18” wielen met diep velgbed mooi onder mijn auto of zijn die machtige 20-inchers met concaaf gevormde spaken toch mooier? Vind het nu uit met onze nieuwe configurator!


Meer dan 300 auto’s in 3D

We werken hard om zoveel mogelijk auto's toe te voegen in 3D.

Vanaf de start zijn er al meer dan 300 auto’s in 3D beschikbaar in vele kleuropties, inclusief de laatste modellen. Natuurlijk zijn ook alle lichtmetalen wielen van ALCAR selecteerbaar in 3D. We blijven continue automodellen toevoegen aan de 3D collectie en we verwachten in de lente van 2016 uit te komen op meer dan 600 modellen!


TUNING

Verlagen. Ramen tinten. BMW M, Audi S-line of een amg sportpakket toevoegen, het kan allemaal.

De ALCAR configurator ondersteunt originele sportpakketten zoals die van Mercedes AMG, BMW M en Audi S-line. Met slechts 1 klik voeg je het sportpakket toe aan de auto. Wil je meer? Ok, wat dacht je dan van de optie om ramen te tinten en de auto te verlagen?


KENNIS

Gebaseerd op DE GERENOMMEERDE technische kennis van ALCAR.

Onze configurator is gebouwd op een ongekende hoeveelheid TUEV goedkeuringen, aangevuld met onze jarenlange ervaring op het gebied van velgen, banden, auto’s, TPMS systemen. Dit alles is samengebracht in een technische database die geen gelijke kent qua betrouwbaarheid, compleetheid en gedetailleerdheid. Open de wiel data pagina van onze configurator en u vindt er alle technische details over TUEV, ABE, ECE, TPMS en alle andere belangrijke informatie over het door u gekozen wiel.

START CONFIGURATOR

BMW 6 Series Gran Coupe Sedan 2013 on AEZ Straight shine
ALCAR 3D Configurator wheels ALCAR 3D Configurator Cars ALCAR_3D Configurator Tuned BMW M4 ALCAR 3D Configurator knowledge